5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına münasebet olacaktır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu boyut denetçi edilmelidir. 

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve mevsuk çhileışması önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna hileınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak birlikte kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını öğretmek gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı başta başlamak üzere kullanma amacına ve kullanan insan nüshasına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye hizmetlemleri seri bir halde strüktürlabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sarhoş yangın kapısı olmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kanatı rabıta, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi başka yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page